Halusimme löytää ja palkita erityisiä ihmisiä, jotka ansaitsevat tulla huomatuiksi. Kiitos tuhannesti tarinoistanne, voittajien valinta ei ollut helppoa! Lue lisää alta.

Tutustu

Ferratumin

tosielämän

sankareihin

Tutustu meidän voittajiin!

Saimme kampanjaamme tuhansia osallistumisia kuudesta maasta, ja kansainvälisen arvontamme voittaja on nyt valittu.  


Ihailen todella kovasti 5 -vuotiasta poikaani, joka on ihan mieletön tyyppi ja reipas. Meillä on ollut hankala kulunut vuosi, kun me vanhemmat erosimme jne. mutta ollaan selviydytty kuitenkin ja haluaisin yllättää poikani ihanalla reissulla Legolandiin, josta hän on haaveillut iät ajat, mutta nyt itsekseni minulla ei ole mahdollisuutta hänelle reissua järjestää. Oltaisiin ikionnellisia, jos tämä toteutuisi! :)

Jenni

Finland

"Eroul meu mi-a fost alături încă din primele clipe de viață, și-a dorit venirea mea pe lume la fel de mult ca și părinții mei și s-a bucurat împreună cu ei sugerând-le mai apoi și un prenume pe care să-l port. Acest erou m-a îngrijit încă din primele luni de viață la fel ca un părinte urmând ca mai apoi să-mi devină prieten și profesor. Îi sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut și ce face pentru mine încă de când m-am născut...

Mihaela

Romania

Mi héroe es mi papá... por él y por mi mamá tengo lo que tengo soy lo que soy les agradezco infinitamente por haberme apoyado siempre, por querer mucho a mis hijos y por estar siempre ahí para nosotros les amo demasiado. Él debe ser seleccionado por que es un hombre responsable, puntual y trabajador. Mi papá es un héroe para mi familia. Él el es carpintero es un hombre que ha trabajado toda su vida desde niño...

Patsy

México

Haluamme palkita ihmisiä, jotka ansaitsevat tulla huomatuksi

Teot puhuvat puolestaan. Tuleeko mieleesi henkilö, joka mielestäsi ansaitsisi erityisen yllätyksen? Kerro meille ihailemastasi henkilöstä alla, ja voit voittaa tilaisuuden osoittaa kiitollisuutesi upealla lahjalla. Valitut voittajat osallistuvat lisäksi myös kansainväliseen arvontaan, jonka arvo voi olla jopa 5000 €.

* Voit osallistua kampanjaan 6.5.-7.6.2019 välisenä aikana.

Ilmianna idolisi

Me Ferratumilla haluamme tarjota tukea elämässä etenemiseen. Nyt haluammekin antaa sinulle mahdollisuuden kiittää sinulle tärkeää ihmistä, joka on tukenut, auttanut ja innostanut sinua elämässäsi.


Onko sinulla jo joku mielessä? Lähetä meille lyhyt kuvaus, jossa kerrot valitsemastasi ihmisestä, ja miksi he ansaitsisivat tulla palkituiksi. Mitä hän sinulle merkitsee ja miten hän tuo iloa sinun elämääsi. Voit myös lähettää meille lyhyen videon, jossa kerrot meille idolistasi. Emme malta odottaa!


Valitsemme ehdokkaista voittajan, jonka palkitsemme erityisellä kokemuksella.


Pysy kuulolla – voit tulla valituksi myös kansainvälisen arvontamme voittajaksi.

ja osoita arvostuksesi! 

* Voit osallistua kampanjaan 6.5.-7.6.2019 välisenä aikana.

Me haluamme palkita tosielämän sankareita

Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi

1

Kerro meille, miksi meidän tulisi palkita nimeämäsi henkilö

2

Hyväksy kilpailun ehdot ja osallistu!

3

Kiitos osallistumisestanne ja tarinoistanne. Voittajat on nyt valittu. Pysy kuulolla seuraavien kampanjoidemme varalta!


Nyt on oikea aika kiittää

sinulle tärkeää henkilöä! 

“Kiittäminen on aina

           hyvä tapa osoittaa

      arvostustaan”

Mitäpä jos hän saisi palkinnoksi jonkin elämyksen? 

Palkintona voi olla myös jotain erilaista ja erityistä.

Haluamme antaa erityisille ihmisille erityisiä palkintoja. Näin sinä voit kiittää sinulle tärkeää ihmistä.

Experience

Special Pick

Olen kiitollinen ystävälleni Outille hänen läsnäolostaan elämässäni sekä hyvinä, että huonoina hetkinä.

Marika

Uusikaupunki, Suomi

Mummoni, joka on elänyt kovan elämän. Kuitenkin aina iloinen, sydämellinen ja avulias. Kun mummo halaa, menee osat paikalleen.

Camilla

Voittajat ovat ehdolla myös kansainvälisessä arvonnassamme. Palkinnon arvo jopa 5000 €!

Vantaa, Suomi

Tähän olisi niin monta ihmistä mutta ihailen suunnattomasti omaa äitiäni ja haluan ehdottomasti häntä hemmotella ja yllättää. Äiti olisi niin ansainnut tämän. #hemmotteluaarjenkeskellä

Milja

Nokia, Suomi

© 2019 Ferratum Money